EYE 4 IMAGE Communicatiebureau

Home Vormgeving Drukwerk Fotografie Copywriting
webdesign
website basic
hosting
werkwijze web
onderhoud
portfolio web
contact

Werkwijze webdesign

In de conceptfase vindt uiteraard een introductiegesprek plaats. Door ons zorgvuldig te briefen over o.a. de gewenste inhoud, het doel en de doelgroep van uw site, stellen we een flowchart op. Hierin worden de menu-items en de navigatie van de site bepaald. We registreren de gewenste domeinnaam en verzorgen de hosting.

In de ontwerpfase starten we met de vormgeving van de site. Hierbij gaan we uit van een bestaande huisstijl. Mocht er nog geen huisstijl aanwezig zijn, dan kunnen wij deze voor u vormgeven. Het pagina-ontwerp wordt omgezet naar HTML-codes en wordt in het CMS uitgebouwd tot een volledige site met een goed lopende navigatie. In dit stadium is de site nog 'leeg'.

In de contentfase wordt de door u aangeleverde content (tekst en beeld) op de site verwerkt en op het web gezet. Als optie kunt u Eye 4 Image de webteksten laten schrijven en/of redigeren. Ook kunnen we uw beeldmateriaal digitaal nabewerken.

En het onderhoud van de site? Klik hier voor de mogelijkheden.

Eye4Image - Web, copy & foto - Hobbemastraat 6 - 8021 EN Zwolle - (038) 4290172
marieke,vos,eye,4,image, webdesign,website,bouwen,teksten,tekstschrijven, zwolle,web,goedkope,hosting,domeinregistratie,content, copywriting,foto,communicatiebureau,reclamebureau, reclame,zwolle,overijssel,direct,mail,actie,mailing, tekst,persbericht,brochuretekst,foldertekst,brochure, foldertekst,folder,huisstijl,huisstijlontwerp,logo, maken,ontwerp,ontwerpen,website,onderhoud,hosting, concept,content,vormgever,programmeur,site,html,w3, w3c,nieuwsbrief,Nederlands,gratis,direct,communicatie, marketing,freelancer,tekstschrijver,copywriter,schrijven, nieuwsbrief,artikel,verkoopbrief,verkoopbrieven, ailingbrief,mailen,webtekst,webschrijven,herschrijven, redigeren,corrigeren,verbeteren,briefing,fotografie, digitaal,digitale,nabewerking,reportagefotografie, reportage,fotograaf,camera,persoonlijk,professioneel, totaalpakket,journalistiek,zoekmachine,tarieven, tarief,kosten,stockfoto,bedrijfsfotografie