EYE 4 IMAGE Communicatiebureau

Home Webdesign Drukwerk Fotografie Copywriting
huisstijl
potfolio_huisstijl
drukwerk
contact

Logo- en huisstijlontwerp

Bij het realiseren van een website, maar ook bij het samenstellen van bijvoorbeeld een brochure blijkt vaak dat er nog geen (afgerond) logo of huisstijl is ontwikkeld.
Eye 4 Image kan u hierbij helpen.

Een logo c.q. huisstijl onderstrepen het gedrag en de communicatie van uw bedrijf. Het laat uw identiteit, uw gezicht zien. Een huisstijl bestaat uit vijf elementen: een logo (of ander beeldmerk), een woordmerk, typografie, huiskleuren en kenmerkende vormen.

Het maken van een unieke huisstijl hoeft geen duizenden euro's te kosten.
Vraag eens vrijblijvend een prijs bij ons op !

Een basis huisstijl omvat normaliter het ontwerp van:
  • het logo
  • het visitekaartje
  • het briefpapier
  • de enveloppe
• Bekijk de impressie van logo's die door Eye 4 Image ontworpen zijn.

Naast het ontwerpen van huisstijlen begeleiden we u ook graag bij de vormgeving van uw flyer, brochure of nieuwsbrief.

• Geïnteresseerd in voordelig drukwerk? Bekijk onze drukwerktarieven !

Eye4Image - Web, copy & foto - Hobbemastraat 6 - 8021 EN Zwolle - (038) 4290172
marieke,vos,eye,4,image, webdesign,website,bouwen,teksten,tekstschrijven, zwolle,web,goedkope,hosting,domeinregistratie,content, copywriting,foto,communicatiebureau,reclamebureau, reclame,zwolle,overijssel,direct,mail,actie,mailing, tekst,persbericht,brochuretekst,foldertekst,brochure, foldertekst,folder,huisstijl,huisstijlontwerp,logo, maken,ontwerp,ontwerpen,website,onderhoud,hosting, concept,content,vormgever,programmeur,site,html,w3, w3c,nieuwsbrief,Nederlands,gratis,direct,communicatie, marketing,freelancer,tekstschrijver,copywriter,schrijven, nieuwsbrief,artikel,verkoopbrief,verkoopbrieven, ailingbrief,mailen,webtekst,webschrijven,herschrijven, redigeren,corrigeren,verbeteren,briefing,fotografie, digitaal,digitale,nabewerking,reportagefotografie, reportage,fotograaf,camera,persoonlijk,professioneel, totaalpakket,journalistiek,zoekmachine,tarieven, tarief,kosten,stockfoto,bedrijfsfotografie