EYE 4 IMAGE Media - fotograaf Zwolle

Home Webdesign Vormgeving Drukwerk Copywriting
Bedrijfsfotografie
Apparatuur
Fotonabewerking
Portfolio
Tarieven
Contact
Bedrijfsfotografie

Reportagefotografie voor bedrijven is een specifieke tak van sport. Het legt de identiteit van een organisatie op unieke wijze vast en moet onderscheid maken tussen uw bedrijf en dat van de concurrent.

Eye 4 Image maakt actieve reportages van u en uw bedrijf - de bedrijfslocatie, de medewerkers - maar ook van uw bedrijfsrecepties, bijeenkomsten, presentaties etc. Deze vorm van fotografie is dan ook zeer geschikt voor het ondersteunen van uw website, artikelen in vakbladen, bedrijfspresentaties, jaarverslagen etc.

We denken graag mee over een concept dat kan worden uitgewerkt tot een originele presentatie van uw bedrijf: dus geen statische fotografie achter het bureau, maar dynamiek en bedrijvigheid.

Klik hier voor onze tarieven

Eye4Image - Web, copy & foto - Hobbemastraat 6 - 8021 EN Zwolle - (038) 4290172
marieke,vos,eye,4,image, webdesign,website,bouwen,teksten,tekstschrijven, zwolle,web,goedkope,hosting,domeinregistratie,content, copywriting,foto,communicatiebureau,reclamebureau, reclame,zwolle,overijssel,direct,mail,actie,mailing, tekst,persbericht,brochuretekst,foldertekst,brochure, foldertekst,folder,huisstijl,huisstijlontwerp,logo, maken,ontwerp,ontwerpen,website,onderhoud,hosting, concept,content,vormgever,programmeur,site,html,w3, w3c,nieuwsbrief,Nederlands,gratis,direct,communicatie, marketing,freelancer,tekstschrijver,copywriter,schrijven, nieuwsbrief,artikel,verkoopbrief,verkoopbrieven, ailingbrief,mailen,webtekst,webschrijven,herschrijven, redigeren,corrigeren,verbeteren,briefing,fotografie, digitaal,digitale,nabewerking,reportagefotografie, reportage,fotograaf,camera,persoonlijk,professioneel, totaalpakket,journalistiek,zoekmachine,tarieven, tarief,kosten,stockfoto,bedrijfsfotografie